Klassieke ontspanningsmassage 

Een heerlijke ontspanningsmassage waarbij u op uw buik ligt terwijl uw rug, nek en schouders gemasseerd worden. Deze massage kan ook in combinatie gegeven worden met (lichte) pijnklachten behandeling. 

          30 min. voor € 27,50             

60 min. voor € 55

* NIEUW* strippenkaart voor € 275 dan betaalt u eenmalig dit bedrag en

krijgt u 10 x de massage van 30 min. en de 11e massage van 30 min. kado.

 

 Hotstonemassage

Hotstonemassage is een geweldige intense warmtemassage die een weldaad is voor lichaam en geest. De warmte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren de hotstonemassage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. De warme stenen worden op diverse plaatsen op het lichaam gelegd en er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. De stenen tijdens deze massagevorm zijn ongeveer 45 graden ( lekker warm, niet te heet.) De stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water hierdoor kunnen ze de warmte vasthouden. Er worden grote en kleine stenen gebruikt. De hotstonemassage draagt bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, Het helpt afvalstoffen afvoeren. Draagt bij aan het ontgiften van het lichaam en stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans. 

                                                                                            60 min. voor €57,50                                             90 min. voor € 85

 

Thaise voet en onderbeenmassage

Thaise voet en onderbeenmassage activeert de energiedoorstromingen van het lichaam. Bij deze massage worden de drukpunten op de voetzool met een massagestick gestimuleerd. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is verminderingen van spanningen op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen. De massage is speciaal bedoeld voor mensen met vermoeide, onrustige benen of bij veel stress en spanningen.

                                                                                                               30 min. voor € 25