Algemene informatie wat geldt bij elke massage

  • Elk soort massage geeft u een gevoel van ontspanning of uw klachten zullen verminderen of herstellen.
  • Er ontstaat een betere doorbloeding in de spieren en er worden afvalstoffen uit de spieren versneld afgevoerd. Wat het herstel van spierweefsel bevordert, daarvoor is het juist zo belangrijk ook veel water te drinken na de behandeling.
  • De massages worden gegeven op een massagebank met verwarming ( in de winter) bij een aangename temperatuur met rustgevende muziek.
  • Bij elke massage is olie en gebruik van handdoeken inbegrepen.

 

Klassieke ontspanningsmassage 

Een heerlijke ontspanningsmassage waarbij u op uw buik ligt terwijl uw rug, nek en schouders gemasseerd worden. Deze massage kan ook in combinatie gegeven worden met (lichte) pijnklachten behandeling. 

                                                                                                             30 min. voor € 27,50

                                                                                                             60 min. voor € 55

We hebben sinds kort ook een strippenkaart te koop voor € 275 dan betaalt u eenmalig dit bedrag en krijgt u 10 x de massage van 30 min. en de 11e massage van 30 min. kado.

 

Klachtenbehandeling

Heeft u hinder van langdurige pijnklachten in nek, schouder, armen of benen. Dan kunt u bij ons terecht. We kijken lichamelijk wat we voor u kunnen verbeteren, maar we denken ook mee in het dagelijks leven wat er evt. aangepast kan worden waardoor uw klachten verminderen. Bij deze massage werken we met evt. bindweefselmassage of cupping ook wordt de rebozo therapie hierbij toegepast, dat is een doek waar u in ligt, hangt of zit en waarbij eerst u lichaam in een ontspannen fase wordt gebracht alvorens u de klachtenbehandeling begint.

                                                                                                              45 min. voor € 42,50

 

Lichaamspakkingen

* Nieuw * bij de Ontspannerie, zijn de lichaamspakkingen van verschillende soorten klei, we werken met witte, gele, rode, groene klein en fango pakkingen. Deze kleikleuren staan voor de specifieke werking die het kleisoort met zich meebrengt. Klei is een zeer complex mineraal met silicium, magnesium, zink, calcium, koper en selenium. Het kiezen van de juiste klei voor uw huidtype is essentieel, omdat de klei overtollig talg en onzuiverheden absorbeert van vette huid, en zorgt voor meer vocht en natuurlijke evenwicht van een droge huid en voor diepliggende huidlagen zorgt het voor voeding/ ontspanning in spieren, bij elke lichaamspakking kijken we per persoon wat u nodig heeft en maken een pakking voor u op maat. Deze krijgt u op een lichaamsdeel bvb. rug, benen, armen, gezicht waar het nodig is opgelegd, dit wordt afgedekt warme doeken zodat de warmte u een aangenaam gevoel van ontspanning geeft. Dit laten we 20-45 min. intrekken, daarnaast kan u kiezen dit icm massage te boeken of alleen een lichaamspakking.

Een lichaamspakking wordt gegeven voor of na een massage en is dan bij de boeken vanaf 45 min. massage. U ontvangt dan een massage en een pakking van ong. in totaal                                                                                                45 min. voor €45,- 

                                                     60 min. voor €60,-

U kunt ook een lichaamspakking apart boeken hiervan zijn de kosten.                              30 min. voor €27,50

Foto 1 is een rugpakking

foto 2 is een beenpakking daar worden overigens de benen afgedekt met warme doeken.

Hotstonemassage

Hotstonemassage is een geweldige intense warmtemassage die een weldaad is voor lichaam en geest. De warmte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren de hotstonemassage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. De warme stenen worden op diverse plaatsen op het lichaam gelegd en er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. De stenen tijdens deze massagevorm zijn ongeveer 45 graden ( lekker warm, niet te heet.) De stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water hierdoor kunnen ze de warmte vasthouden. Er worden grote en kleine stenen gebruikt. De hotstonemassage draagt bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, Het helpt afvalstoffen afvoeren. Draagt bij aan het ontgiften van het lichaam en stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans. 

                                                                                           

      60 min. voor € 57,50

      90 min. voor € 85

 

Thaise voet en onderbeenmassage

Thaise voet en onderbeenmassage activeert de energiedoorstromingen van het lichaam. Bij deze massage worden de drukpunten op de voetzool met een massagestick gestimuleerd. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is verminderingen van spanningen op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen. De massage is speciaal bedoeld voor mensen met vermoeide, onrustige benen of bij veel stress en spanningen.

                                                                                                                      30 min. voor € 25

 

Bindweefselmassage

Een zeer effectieve vorm van massage gericht op de spier, gewricht en orgaan kwalen. Bij deze vorm van massage krijgt u een korte intake. Hierbij kijken we waar de kwalen zitten en hoe we deze kunnen behandelen. De vorm van massage wordt vaak in combinatie met pijnklachten behandeling gegeven.                                     30 min. voor € 27,50

 

Fibromassage

Dit is een speciale vorm van massage voor mensen die fibromyalgie (vaak een onbekende en onbegrepen ziekte) als diagnose hebben gekregen. Bij deze massage krijgt u een intakegesprek, zodat we de massage op uw klachten/energielevel kunnen worden aangepast. De klachten worden niet weggenomen, maar we masseren u zodat de klachten naar de achtergrond raken, zodat u normaal kunt deelnemen aan het leven zonder dat uw diagnose uw hele leven beheerst. Hierbij spelen voeding, levensstijl en het ontzuren van uw lichaam ook een grote rol. Hierover krijgt u ook voldoende advies. 

                             intake vooraf ong. 10 a 20 min.  € 12,50

                                      30 min. voor € 27,50

 

Hoofdpijnmassage

Bij deze vorm van massage kunnen uw hoofdpijnklachten/migraine verminderen of zelfs voorgoed weggaan. U leert zelf handige tips wat u kunt doen tijdens hoofdpijn. Daarnaast wordt u gemasseerd, liggend op een massagebank waarbij we werken met drukpunten in uw nek en voorhoofd. 

                                                                                                                     20 min. voor € 22,50

                                                                                                                     30 min. voor € 27,50

 

Medical taping

Dit is een manier van tapen waarbij overbelaste spieren meestal rust ontvangen. De overbelasting kan ontstaan vanuit stress maar ook door een trauma. De tape herstelt de spier, biedt ondersteuning en corrigeert eventueel uw houding

                                                                                                                      De prijzen hiervan variëren tussen de  € 10-25