Lichaamspakkingen

* Nieuw * bij de Ontspannerie, zijn de lichaamspakkingen van verschillende soorten klei, we werken met witte, gele, rode, groene klei en Fango pakkingen. Deze kleikleuren staan voor de specifieke werking die het kleisoort met zich meebrengt. Klei is een zeer complex mineraal met silicium, magnesium, zink, calcium, koper en selenium. Het kiezen van de juiste klei voor uw huidtype is essentieel, omdat de klei overtollig talg en onzuiverheden absorbeert van vette huid, en zorgt voor meer vocht en natuurlijke evenwicht van een droge huid en voor diepliggende huidlagen zorgt het voor voeding/ ontspanning in spieren.

Bij elke lichaamspakking kijken we per persoon wat u nodig heeft en maken een pakking voor u op maat. Deze krijgt u op een lichaamsdeel bvb. rug, benen, armen, gezicht opgelegd. Het wordt afgedekt warme doeken zodat de warmte u een aangenaam gevoel van ontspanning geeft. We laten het 20-45 min. intrekken, daarnaast kan u kiezen dit samen met een massage te boeken of alleen een lichaamspakking.

Een lichaamspakking wordt gegeven voor of na een massage en is dan bij de boeken vanaf 45 min. massage.

U ontvangt dan een massage en een pakking samen van:                                                               45 min. voor €45,- 

                                  60 min. voor €60,-

U kunt ook een lichaamspakking apart boeken hiervan zijn de kosten.                 30 min. voor €27,50